04.06.2023, 22:53

Бєлгородський губернатор не прийшов на перемовини: що чекає на полонених

Оксана Мовчан | Всі новини автора
свобода

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков не з'явився на зустріч, яку йому призначили бійці "Російського добровольчого корпусу" і легіону "Свобода Росії". Засновник РДК Денис Нікітін повідомив, що полонених російських військових передадуть в обмінний фонд України.

Про це, з посиланням на повідомлення легіону "Свобода Росії" у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

"Я щойно повернувся з Нової Таволжанки. Як ми й очікували, пан Гладков не вважав за потрібне і не знайшов у собі мужності обміняти свій дорогоцінний час на життя і свободу, як він встиг висловитися, "наших пацанів", - сказав Денис Нікітін.

Керівник корпусу підкреслив, що в полоні російських добровольців стало більше військових. Але їх доля ні військове, ні цивільне керівництво не цікавить.

"Тільки Євген Пригожин виявив сміливість і заявив про готовність узяти участь у переговорах", – ідеться в повідомленні.

Усіх полонених легіон вирішив передати українській стороні для організації обмінів. 

Нагадаємо, що сьогодні, командир РДК запропонував губернатору області В'ячеславу Гладкову провести переговори в обмін на двох російських полонених.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Як зараз виглядає Шебекіно - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк