24.09.2023, 12:56

Українська розвідка атакувала будівлю ФСБ у Росії: подробиці

Курськ

Сьогодні в російському Курську безпілотник атакував будівлю ФСБ. Імовірно, удару завдала українська розвідка.

Про це повідомляє "]]>РБК-Україна]]>" з посиланням на власні джерела в Головному управлінні розвідки Міноборони України, передає Час Пік.

Безпілотник атакував адміністративну будівлю. Це також підтверджують російські джерела. За словами губернатора Курської області Романа Старовойта, унаслідок цього було пошкоджено дах будівлі.

Як повідомляє співрозмовник видання, цю операцію організувала українська розвідка, а пошкодження серйозніші, ніж стверджують росіяни:

"Російські чиновники повідомляють, що внаслідок атаки нібито "незначно постраждав дах". Але, очевидно, що це не так. Там пряме влучення", — йдеться у повідомленні.

Варто додати, що мешканці Курська сьогодні відзначають День міста. Про пряме влучання в будівлю ФСБ свідчить ]]>відео]]>, яке оприлюднили в російських пабліках, на ньому помітний чорний стовп диму. 

Наразі у військовій розвідці офіційно не коментували подію в Росії, представники ГУР не підтвердили й не спростували свою причетність.

Раніше повідомлялось, що останніми тижнями російські споживачі відчувають локальний дефіцит бензину та дизельного палива. Чи пов'язана нестача палива у РФ з війною в Україні — читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Диверсанти підірвали російські літаки та гелікоптер на аеродромі РФ - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк