20.09.2023, 12:40

Диверсанти підірвали російські літаки та гелікоптер на аеродромі РФ - фото

аеродром "Чкаловський"

18 вересня цього року диверсанти підірвали два літаки та гелікоптер на російському аеродромі "Чкаловський". Унаслідок диверсії техніка була суттєво пошкоджена.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу]]> ГУР МОУ.

Вказаний аеродром розташований у Підмосковʼї. Наразі особи диверсантів не встановлені, група Слідчого комітету РФ проводить розслідування.

"Подія викликала неабияку істерику у вищих військових коридорах — на аеродромі базуються урядові літаки, так звані "літаки судного дня" та спеціальні літаки (літаки-розвідники)", — зазначили в ГУР.

Диверсанти підірвали літаки АН-148 та ІЛ-20, а також гелікоптер МІ-28Н, за допомогою якого раніше збивали дрони над Московською областю. У пресслужбі опублікували відповідні фото.

За даними ГУР, техніка була пошкоджена суттєво, тому швидко її відновити не вдасться:

"У гелікоптера вибухом пошкоджено хвостову частину. Ще один АН-148, який перебував поруч з іншими на стоянці, отримав незначні ушкодження", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що у РФ продовжують шукати диверсантів, а в пропагандистських ЗМІ обмежують поширення інформації про подію.

Нагадаємо, що сьогодні в російському Сочі здійнялася велика пожежа. Неподалік аеропорту спалахнув резервуар з дизельним пальним. Детальніше про це — у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Підмосков'ї через вибух обрушилися три поверхи дев'ятиповерхового житлового будинку: є жертви

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк