20.09.2023, 08:20

Масштабна пожежа у російському Сочі: після вибуху спалахнув резервуар з паливом

Масштабный пожар в российском Сочи

В Адлерському районі Сочі (РФ) сталася велика пожежа. Неподалік аеропорту спалахнув резервуар з дизельним паливом. Вогонь охопив площу 100 квадратних метрів.

У Сочі горить резервуар із 1200 тоннами гасу неподалік цивільного аеропорту, який розташований у курортному районі Адлер за 28 км від центру Сочі. Місцеві жителі повідомляють про гучний звук вибуху близько 5-ї ранку, після чого почалася пожежа, повідомляє Час Пік з посиланням на росЗМІ.

За інформацією російських Telegram-каналів, загоряння могло стати наслідком атаки безпілотника.

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв повідомив, що площа пожежі становить 96 квадратних метрів. Загрози розповсюдження вогню немає. За його інформацією, горить резервуар із дизельним паливом.

Попередньо люди не постраждали. Що стало причиною пожежі – наразі невідомо.

Ресурс незалежних російських журналістів ASTRA повідомляє, що після вибуху спалахнула цистерна в районі АЗС "Роснефть" на вулиці Авіаційній.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк