30.12.2023, 08:31

Вибухи у Білгороді: росіяни заявили про масовану атаку, жертви та руйнування

Взрывы в Белгороде

У російському Білгороді пізно ввечері 29 грудня пролунало кілька десятків вибухів, які дуже налякали місцеве населення. Влада заявила про роботу ППО та наслідки атаки.

Пізно ввечері 29 грудня місцеві Telegram-канали та люди у соцмережах почали повідомляти про гучні вибухи у російському Білгороді, повідомляє Час Пік.

Взрывы в Белгороде Взрывы в Белгороде

У Міноборони РФ заявили, що ППО збила над Білгородською областю 13 реактивних снарядів.

Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що система протиповітряної оборони збила кілька повітряних цілей на підльоті до Білгорода. За його словами, є загиблі та поранені.

"В результаті прямого влучання одного зі снарядів у приватний житловий будинок загинув чоловік. Чотири людини поранено. У 10-річної дитини осколкове поранення сідничної області (стан оцінюється як середнього ступеня ваяжкості). У жінки осколкове поранення скроневої області, у одного чоловіка осколкові поранення голови, у другого чоловіка – контузія", - ]]>написав ]]>Гладков у Telegram.

Також він повідомив, що зафіксовано різні руйнування у 10 приватних будинках та пошкоджено два автомобілі. Є пошкодження системи водозабезпечення у Білгороді.

Жителі Білгорода знаходять уламки після "роботи ППО" та активно публікують у мережі фото та відео. Судячи з одного з відео, російська протиповітряна оборона сама непогано справляється з обстрілом Білгорода й, можливо, жертви та руйнування з'явилися саме в результаті роботи російського ППО.

Взрывы в Белгороде Взрывы в Белгороде Взрывы в Белгороде Взрывы в Белгороде ​​​​​​​Взрывы в Белгороде Взрывы в Белгороде ​​​​​​​Взрывы в Белгороде

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк