04.01.2024, 08:35

Декілька районів Москви у 25-градусний мороз залишилися без світла, опалення та води через пожежу на підстанції

​​​​​​​Три района Москвы в 25-градусный мороз остались без света, отопления и воды из-за пожара на подстанции

У російській столиці сталася пожежа на інфраструктурному об'єкті. Внаслідок пожежі без світла, води та опалення залишилися три райони Москви.

На північному сході Москви у Високовольтному проїзді вранці 4 січня спалахнула трансформаторна підстанція. Що стало причиною пожежі наразі невідомо. Екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Як повідомляють російські Telegram-канали, інформація про НП надійшла рятувальникам о 05:44. На місці працює кілька екіпажів пожежників.

Внаслідок пожежі жителі багатоповерхових будинків у кількох районах Москви залишилися без світла та опалення.

"Мешканці найближчих районів Бібірево, Алтуф'єво та Відрадне почали повідомляти про відключення світла, опалення та води у своїх будинках. На вулиці при цьому стоїть мороз під -25 градусів", - повідомляє Telegram-канал "360tv".

Зазначається, що постраждалих наразі немає.

"Температура всередині квартир опустилася до 10-15 градусів тепла в історичні для столиці морози...

Як довго сидіти без світла та обігріву - невідомо, аварію намагаються у максимально короткі терміни ліквідувати комунальники", - пише Telegram-канал "Mash".

Як повідомляють російські ЗМІ, також немає електрики, води та опалення у 250 будинках у населеному пункті Іннолово Ленінградської області, де стовпчики термометрів останніми днями показують мінус 25 градусів й нижче. Місцеві жителі скаржаться, що "представники місцевих органів влади не вживають оперативних заходів для усунення аварії".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк