19.01.2024, 17:34

"Гарна бавовна": Юсов прокоментував удар по нафтобазі в Росії

Сьогодні з самого ранку у російському місті Клинці Брянської області через атаку безпілотників горить нафтобаза. У Росії й надалі горітимуть нафтобази та інші об'єкти, які працюють на армію агресора.

Про це сказав речник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

"Хороший гуркіт сьогодні, гарна "бавовна". Регулярно такі події трапляються на військових об'єктах держави-агресора на території Росії. Зрозуміло, що коли йдеться про нафтобазу, яка залучена до постачання окупаційному корпусу паливо мастильних матеріалів, зокрема, і не тільки, це ускладнює логістику для окупантів", - прокоментував пожежу на нафтобазі Юсов.

Він додав, що "це зриває графіки постачання, графіки забезпечення. Відповідно дає додаткові можливості, запас часу та збільшує простір для маневру для наших захисників".

Відповідаючи на запитання щодо того, що росіяни говорять про те, що українські безпілотники долають 900 км, Юсов зазначив, що у розвідці це не можуть "ні підтвердити, ні спростувати".

"Але українські безпілотники, звичайно, можуть долати й не такі відстані. Якщо говорити про реакцію в російському суспільстві, то всі питання до Путіна, Шойги, Герасимова - до тих людей, які продовжують геноцидну війну проти України. Було б дивно, щоб ці всі події не мали жодних наслідків для військових об'єктів на території РФ", - наголосив Юсов.

При цьому він додав, що вже видно, що населення Росії, де відбувається "бавовна", починає розуміти, що реальність та пропаганда дуже відрізняються.

"Російська пропаганда вкотре заявила, що нічого не сталося, що якихось цілей, НЛО збито і знешкоджено, але кадри пожежі на нафтобазі свідчать абсолютно протилежні речі", - зазначив Юсов.

Дивіться відео пожежі на нафтобазі у Брянській області.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк