22.01.2024, 12:14

У Кремля залишається все менше ходів: "вороги", яких не шкода, закінчуються

У Кремля остается все меньше ходов: "враги", которых не жалко, заканчиваются

Атаки БПЛА, що почастішали на об'єкти в різних містах РФ та невдоволення народу політикою влади у російських регіонах змушує Кремль всіляко намагатися змістити фокус уваги й вигадувати все нові страшилки та "перемоги".

Традиційно, це страшилки про життя у "загниваючій Європі" та "ворогах", які оточують росіян у самій Росії. Про це ]]>пише]]> радник Міністра оборони України Олексій Копитько, повідомляє Час Пік.

Він нагадав про "бавовну" на території РФ й зазначив, що за минулий тиждень росіян "порадували":

"В наявності помітний дефіцит систем ППО. Якщо нездатні захиститися від українських дронів, що буде, якщо полетять дрони/ракети НАТО?"

Для зміни фокусу Кремль намагався було запустити страшилку про гендерно-нейтральні туалети. Але, мабуть, ефект вважали за недостатній.

Вирішили зайти з козирів.

За традицією для натхнення народу розвласть роздуває якусь "перемогу". Як "перемогу" роспубліці намалювали "захоплення села Веселе" на північ від Соледару. Але незважаючи на всю натугу пропаганди, роснаселення "подвиг" не оцінило й величчю не сповнилося.

Тому було вилучено другий козир – підвищення градуса риторики та мобілізацію проти "ворогів держави". Підкрутили гайки", - пише Олексій Копитько в ]]>Facebook]]>.

Ось тут вже кровожерна "путінська еліта" розгулялася...

Як повідомляє Копитько, главу узбецького земляцтва заарештували за пост у соцмережі, а "національні діаспори та земляцтва – прирівняні до мафіозних угрупувань через рота віце-спікера Держдуми Петра Толстого".

Спікер Держдуми РФ Володін заявив про підготовку законопроєкту, згідно з яким у неугодних конфісковуватимуть майно, зокрема – "за дискредитацію російської армії".

Депутат Держдуми РФ генерал Гурульов закликає відродити ГУЛАГ й висилати зрадників, які не підтримують Путіна, на Колиму.

"Треба зазначити, що настрій у жителів Сибіру та Далекого Сходу особливо поганий. Бо по цих регіонах сильно вдарили холоди, що спровокували локальні колапси ЖКГ. Люди мерзнуть, сидять без світла та газу. Плюс туди йдуть тисячі трун.

Що більше поганих новин – то менше у Кремля залишається ходів. Бо "вороги", яких не шкода, закінчуються. У резерві залишаються публічні чистки військових та чиновників. Доведеться кидати на поживу когось великого з лояльних, потім – зі своїх", - вважає Копитько.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк