11.03.2024, 11:12

В РФ чергова масштабна пожежа: у Підмосков'ї горить склад з будматеріалами

В Подмосковье горит склад со стройматериалами

У Московській області РФ сталася чергова масштабна пожежа. Вогонь охопив територію виробничо-складського комплексу з будматеріалами.

У селищі Родники в Раменському районі Підмосков'я вранці 11 березня розпочалася масштабна пожежа на складі з будматеріалами. Як повідомили в МНС РФ, площа займання становить 700 кв.м, вже обрушилася покрівля складу, передає Час Пік.

У МНС РФ уточнили, що пожежа почалася в меблевому цеху й додали, що вогонь поширився на сусідню адміністративну будівлю, яка горить на площі 100 кв.м.

Попередньо причиною пожежі МНС називає розгерметизацію контейнера з пально-мастильною речовиною, яка розлилася та спалахнула.

Як ]]>пише ]]>Telegram-канал "SHOT", попередня причина масштабної пожежі на підмосковній фабриці з виробництва меблів - непогашений недопалок.

"Робітники регулярно курили в ангарі, незважаючи на те, що довкола були ємності з бензином, фарбою та дерев'яні вироби. До моменту займання всередині знаходилося 8 осіб, попередньо ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура Московської області розпочала перевірку.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: