12.05.2024, 13:52

Масштабна пожежа у Варшаві: вогонь вщент знищив великий торговий комплекс

Масштабный пожар в Варшаве: огонь полностью уничтожил большой торговый комплекс

У столиці Польщі вранці 12 травня сталася масштабна пожежа у великому торговому комплексі. Всі люди, які перебували на об'єкті та прилеглій території, були евакуйовані. На місці працюють екстрені служби. Пожежу намагаються ліквідувати 150 рятувальників та понад 50 одиниць техніки.

У Варшаві повністю згорів торговий центр "Marywilska 44". Пожежа спалахнула близько третьої ночі. Як заявили у Пожежній службі Польщі, будівля вже майже вигоріла, але пожежа ще може тривати до вечора, повідомляє Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

Загалом у ТЦ "Marywilska 44" було близько 1400 приміщень, які переважно орендували представники країн Азії.

Перші підрозділи прибули на місце події, коли практично вся будівля вже була охоплена вогнем. Частково обвалився дах комплексу. За словами пожежників, вогонь, ймовірно, спалахнув одразу в кількох місцях й міг швидко поширитися через скупчення легкозаймистих матеріалів.

Причина пожежі наразі невідома.

В Варшаве огонь полностью уничтожил большой торговый комплекс В Варшаве огонь полностью уничтожил большой торговый комплекс В Варшаве огонь полностью уничтожил большой торговый комплекс В Варшаве огонь полностью уничтожил большой торговый комплекс

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк