06.06.2024, 10:03

У російському Кемерово "оскаженілий" трамвай влаштував смертельну ДТП: постраждало понад 90 людей

В российском Кемерово "взбесившийся" трамвай устроил смертельное ДТП

У російському місті Кемерово зіткнулися два трамваї, набиті пасажирами. Є жертви. Число постраждалих наближається до ста, серед них діти.

У російському місті Кемерово 6 червня приблизно о 07:30 на Кузнецькому мості зіткнулися два трамваї, в салоні яких перебували пасажири. Внаслідок ДТП постраждало понад 90 осіб, серед них семеро дітей. Один з постраждалих у ДТП помер, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Спочатку в одного з з трамваїв відмовили гальма, внаслідок чого з машини, що летіла на скаженій швидкості, на повороті прямо на проїжджу частину вилетіли два пасажири. Потім трамвай зіткнувся з іншим вагоном. Кілька пасажирів викинуло з салону на рейки, одного з машиністів затисло у кабіні.

За кермом "несправного" трамвая знаходилася 23-річна водійка. Під час зіткнення дівчина зазнала кількох переломів. Після ДТП лікарі діагностували у неї перелом ноги, закриту черепно-мозкову травму та перелом правої руки.

За даними Telegram-аналу "Baza" 2 червня трамвай проходив ТО-2, жодних особливих проблем техніками виявлено не було. У квітні 2024 р. транспортний засіб проходив щорічний техогляд.

Кількість постраждалих невпинно зростає. За останніми даними, загальна кількість постраждалих зросла до 90 осіб. За інформацією Кузбаського центру медицини катастроф, три людини у тяжкому стані, двоє перебувають у реанімації. Пізніше мер міста Дмитро Анісімов повідомив, що один з постраждалих помер.

ДТП в Кемерово ДТП в Кемерово

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк