03.07.2024, 08:34

Вибухи у Новоросійську: влада заявила про атаку безекіпажних катерів

Новороссийск / Скриншот с видео

Жителі російського Новоросійська скаржаться на неспокійну ніч. Місцеві повідомляють, що чули вибухи з боку моря, а "влада" заявляє про відбиття атаки безекіпажних катерів.

У ніч проти 3 липня мешканці Новоросійська в Краснодарському краї прокинулися від звуків вибухів. У місті лунала тривога, на вулицях у районі набережної перекрили рух. Під ударом могла опинитися портова акваторія та військові кораблі, що знаходилися там, повідомляє Час Пік з посиланням на росЗМІ.

Місцеві жителі повідомили, що сильні вибухи було чути щонайменше 30 хвилин, а від вибухової хвилі тремтіли вікна.

Мер Новоросійська Андрій Кравченко заявив про атаку безекіпажних катерів. Місцевим мешканцям рекомендували не підходити до вікон та сховатися у кімнаті, вікна якої не виходять на море чи у приміщеннях без вікон.

"У Новоросійську відбивають атаку безекіпажних катерів… Не знаходитесь на відкритому просторі біля моря", – написав Кравченко у мережі.

Наразі наслідки атаки невідомі, але деякі росЗМІ вже заявили про знищення кількох морських дронів.

Тим часом, у Міноборони РФ вже відрапортували, що "в акваторії Чорного моря знищено 2 безекіпажні катери, що прямували в напрямку Новоросійська", а також знищено 5 БПЛА над територією Бєлгородської області, 4 БПЛА — над територією Брянської області, 1 БПЛА – над територією Московської області. Традиційно - "все збили"...

Взрывы в Новороссийске

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк