04.07.2024, 07:41

У російському Курську чергова пожежа: цього разу горить в районі заводу тракторних запчастин

В российском Курске очередной пожар

Жителі російського Курська повідомляють про чергову пожежу у місті. На пожежі городяни скаржаться третій день поспіль. На цей раз вогонь палає в районі заводу тракторних запчастин.

У Курську в ніч проти 4 липня сталася потужна пожежа в районі заводу тракторних запчастин. Площа пожежі становить понад 100 кв. Стовп чорного диму та полум'я видно за кілька кілометрів, повідомляє Час Пік із посиланням на росЗМІ.

Про чергову пожежу у місті повідомили місцеві російські Telegram-канали та МНС РФ по Курській області.

Інформацію про подію спочатку офіційно не повідомила ані місцева влада, ані МНС. Люди скаржаться на відсутність достовірної інформації, зазначають, що вибухів ніхто не чув.

пожар в Курске

Пізніше в МНС заявили, що сталося займання складу з пиломатеріалами, площа пожежі склала понад 100 кв. м. Але причини займання не назвали, а місцева влада так і не прокоментувала подію. За попередніми даними, інформація про постраждалих не надходила.

У будинках в районі заводу люди скаржаться на відсутність електрики та водопостачання. Зазначається, що на КЗТЗ росіяни можуть виготовляти деталі для військової техніки.

На пожежі у цьому районі місцеві жителі скаржаться вже третій день поспіль. Нагадаємо, днями у Курську горіла авіаційно-технічна база, поряд з якою знаходиться стоянка військових вантажних автомобілів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк