06.07.2024, 16:07

У Ростовській області запроваджуються графіки відключення світла

Иллюстративное фото / Открытый источник

На території Ростовської області РФ після атаки БПЛА виник дефіцит потужності електроенергії. У Ростові-на-Дону та області запроваджуються графіки тимчасових відключень побутових споживачів.

На території Ростовської області запроваджуються графіки тимчасових відключень побутових споживачів. Про це повідомляє компанія "Россети Юг", передає Час Пік.

"Після ліквідації дефіциту потужності графіки обмеження споживання буде скасовано і електропостачання буде продовжено в нормальному режимі", - йдеться у повідомленні компанії. При цьому про причини "дефіциту потужності" не повідомляється.

Місцева влада заявляє, що "рішення прийнято через зростання навантаження на електроенергетичне обладнання у зв'язку зі спекою". Зазначається, що графіки відключень будуть "плаваючими".

Як пишуть місцеві ЗМІ, росіяни другий день скаржаться на відсутність електроенергії у різних районах Ростова-на-Дону: не працюють світлофори, у будинках неможливо зігріти їжу та включити кондиціонер, а у деяких районах відсутнє водопостачання.

Якщо раніше росіяни дуже раділи, коли в Україні людям доводиться "за графіком" сидіти без світла, то потрапивши в таку саму ситуацію, вони починають скаржитися та обурюватися...

новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк