25.07.2024, 20:04

"Ми обираємо волю": Камала Гарріс офіційно оголосила про участь у президентських виборах

Марина Гончар | Всі новини автора
сша

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс офіційно підтвердила своє рішення брати участь у президентських виборах. Її кандидатуру вже підтримали чинний президент Джо Байден та лідери Демократичної партії.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі ]]>X,]]> передає Час Пік.

 "Я Камала Гарріс, і я балотуюся у президенти Сполучених Штатів", – написала вона у своєму дописі.

У своєму першому передвиборчому ролику Гарріс окреслила своє бачення майбутнього Америки, протиставляючи себе колишньому президенту Дональду Трампу.

Гарріс зробила кілька ключових обіцянок, зокрема, посилити обмеження на володіння зброєю, виступати проти заборони абортів, боротися з дитячою бідністю та забезпечити доступну медицину для всіх верств населення.

"На цих виборах перед кожним з нас постає питання: у якій країні ми хочемо жити? Деякі вважають, що ми маємо бути країною хаосу, страху та ненависті. Ми обираємо інше. Ми обираємо свободу", – наголосила вона під час демонстрації кадрів Дональда Трампа та його кандидата у віцепрезиденти Джей Ді Венса.

Передвиборче відео Камали Гарріс зосереджене на заклику до свободи та містить критику Трампа. У ролику показано фотографії опонентів, зокрема Трампа та Венса, і прямо порівнюється їхнє можливе повернення у Білий дім з "хаосом".

Нагадаємо, що президент США Джо Байден оголосив про рішення зняти свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів. Це стало несподіванкою для багатьох, оскільки до цього часу він планував боротися за переобрання.

Читайте також:

На території Румунії виявлено уламки російського безпілотника

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк