12.08.2024, 22:38

Українські військові показали відео із центру Суджі Курської області 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапаоо

У мережі  з’явилися нові відеоматеріали, що підтверджують присутність українських військових на центральній площі міста Суджа, розташованого в Курській області Росії.

Це відео, розміщене в інтернеті українськими бійцями, демонструє важливі деталі, що підтверджують успіхи українських військових у цьому регіоні, передає Час Пік.

На запису видно, як броньовик з українськими захисниками проїжджає центральною вулицею Суджі. Це стало яскравим сигналом того, що місто, за словами джерел, перебуває під контролем Збройних сил України (ЗСУ).

Відео показує, що українські військові активно патрулюють територію і забезпечують порядок на основних вулицях, що може свідчити про їхній контроль над міською інфраструктурою.

На цей час офіційної інформації від військових або державних органів щодо ситуації в Суджі немає, але ці кадри викликали неабиякий резонанс і привернули увагу до успіхів українських сил у цьому стратегічно важливому регіоні.

Як повідомлялось раніше, Збройні Сили України продовжують здійснювати значний прогрес у своїй наступальній операції, взявши під контроль близько 1 000 квадратних кілометрів російської території. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час чергового засідання Ставки, яке відбулося 12 серпня за участю Президента України Володимира Зеленського.

Тим часом виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смирнов на оперативній нараді з президентом РФ Володимиром Путіним повідомив про складну обстановку в регіоні.

Читайте також:

Влада Бєлгородської області оголосила евакуацію з прикордонного Красноярузького району

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк