19.08.2024, 08:28

У Курській області знищено третій міст через річку Сейм: що відомо

Река Сейм

У Глушківському районі Курської області РФ ЗСУ знищили третій міст через річку Сейм, завдавши удару по логістиці значного угруповання російських військових.

У Глушківському районі Курської області РФ ЗСУ знищили останній міст, який росіяни могли використовувати для перекидання резервів у зону прориву. Про це повідомив російський Telegram-канал Romanov Лайт, передає Час Пік.

Вочевидь, йдеться про останній третій міст через річку Сейм, який росіяни могли використовувати для перекидання техніки та особового складу в Курську область, де підрозділи армії РФ можуть потрапити в оперативне оточення.

Курская, война

"У Курській області знищено третій міст через річку Сейм. Це сильний удар по логістиці значного угруповання російських військових, які залишаються між річкою та українським кордоном. Тепер постачати їх можна лише човнами або понтонами. Відступати теж доведеться вплавь, без техніки.

Воєнкор Романов каже, що ситуація небезпечна і вимагає евакуювати Рильськ та Льгов, поки не пізно. Незважаючи на підхід підкріплень, на російську армію особливо не сподіваються", - ]]>прокоментував ]]>ситуацію український журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, раніше ЗСУ завдали удару по мосту поблизу села Глушково, потім знищили міст у селі Званне. Ймовірно, цього разу було зруйновано міст у районі села Кариж (на захід від Званного).

Чекаємо на офіційне підтвердження!

"Якщо це правда, то угруповання ворога у Тьоткіно та низці населених пунктів лишається відрізаним від основних сил, зона нашого контролю може зрости у понад півтора рази", - зазначив активіст Сергій Стерненко.

Читайте також: Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк