30.08.2024, 07:07

"Ви говорили за 3 дні, але операція триває вже третій рік": Росіяни записали звернення до Путіна

Віктор Білий | Всі новини автора

У Росії з'явився новий тренд – запис відеозвернень із вимогами відставки президента Володимира Путіна. У соцмережах активно поширюється відео, в якому російський громадянин висловлює невдоволення "спецоперацією", що триває, і звинувачує президента в державній зраді.

"Війна йде третій рік!" – так починається відео, в якому росіянин називає поточні умови життя в країні та тривалість воєнних дій "катастрофічними".

У своєму зверненні він зазначає, що спочатку заявлені цілі спецоперації, такі як її швидка завершеність та досягнення певних результатів, не було досягнуто.

"У лютому 2022 року ваші підконтрольні ЗМІ говорили, що ця операція закінчиться за три дні. Вибачте, але вона вже триває третій рік!", - заявляє автор відеозвернення, підкреслюючи, що реальні цілі операції, такі як демілітаризація та фіксація території, не були виконані.

Крім критики військової кампанії, у відео також порушується питання про економічну ситуацію в країні. Громадянин зазначає, що за правління Путіна безліч заводів збанкрутували, а рівень життя росіян стрімко погіршується. Ці питання, на його думку, потребують негайних відповідей від глави держави.

Коментатори у соціальних мережах підтримують позицію автора відео, зазначаючи, що озвучені ним проблеми є очевидними для багатьох росіян, проте говорити про них відкрито у країні вкрай небезпечно.

Читайте також: Котел ЗСУ на Курщині закрито: понад 3000 російських військових опинилися в оточенні, - BILD

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк