05.09.2024, 14:18

"Своїм на них начхати": Військові РФ звинуватили на відео командира у знятті грошей з карток загиблих

Віктор Білий | Всі новини автора

У Telegram-каналі російський опозиціонер Олександр Невзоров опублікував відеозвернення, надіслане йому російськими військовими, які беруть участь у конфлікті на території України.

У відео військовослужбовці висловлюють обурення діями свого командира, звинувачуючи його у зловживанні посадовими повноваженнями та корупцією, передає Час Пік.

У зверненні, записаному представниками другої армії 506-го полку другого мотострілецького батальйону, заявлено про те, що командир батальйону зняв гроші з карток двох загиблих товаришів.

"Доброго дня, ми є військовослужбовцями другої армії 506 полку другого мотострілецького батальйону. Хотіли б записати звернення у зв'язку з перевищенням посадових повноважень нашого командира батальйону, який зняв готівку з карток двох наших товаришів, які загинули на полях битви спеціальної військової операції. Ми хочемо. ..", - йдеться на відео.

Невзоров прокоментував цю ситуацію з іронією та критикою: "Найдивніше, що для розголосу та відновлення справедливості» це відео надіслали мені, оскільки "своїм на них начхати". Незрозуміло, що вони не розуміють: для відновлення справедливості потрібно не тільки розкривати корупційні схеми, а й припинити конфлікт, який продовжує забирати життя невинних людей, і усунути тих, хто знущається з них".

У мережі активно прокоментували відео від окупантів:

Читайте також: Путін запропонував повернутися до переговорів з Україною на основі Стамбульських угод

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк