08.09.2024, 20:09

У Бєлгородській області сталася пожежа на майданчику для зберігання палива: росіяни заявили про атаку безпілотника

Марина Гончар | Всі новини автора
рплролорд

У Волоконовському районі Бєлгородської області Росії сталася масштабна пожежа на майданчику для зберігання палива. Інцидент викликав значне загоряння кількох залізничних цистерн, що призвело до утворення великого стовпа чорного диму, який був помітний на значній відстані.

За інформацією, отриманою з російських Telegram-каналів, внаслідок цього вибухнули резервуари, що спричинило масштабну пожежу, передає Час Пік.

Місцеві мешканці поділилися в соцмережах фото та відео з місця подій, на яких чітко видно величезний стовп чорного диму і руйнування, що спричинили вибухи.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков підтвердив інформацію про інцидент і повідомив, що на місці працюють пожежні команди.

"Пожежними розрахунками здійснюється гасіння вогню. Інформація про наслідки наразі уточнюється. Всі оперативні служби задіяні в ліквідації наслідків", – заявив Гладков.

За словами губернатора, інцидент стався у районі населеного пункту Ютанівка. Наразі жодної інформації про постраждалих не надходило.

Читайте також:

"Гірше, ніж є бути не може": в Ірані підтвердили відправку балістичних ракет Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк