09.09.2024, 10:44

Масштабна пожежа в російському Єкатеринбурзі: для гасіння вогню задіяли вертоліт Мі-8 МНС

Пожар в Екатеринбурге

У російському місті Єкатеринбург в Свердловській області масштабна пожежа. Площа загоряння склала понад 1,2 тисячі квадратних метрів. До гасіння вогню залучили авіацію.

Рано вранці 9 вересня у житловому районі Уралмаш у північній частині Єкатеринбурга спалахнула масштабна пожежа. Мешканці району помітили величезний стовп чорного диму, який здіймався з боку вулиці Комуністичної, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

Пожежа виникла в промзоні на звалищі автомобільних шин, за чотири години площа загоряння збільшилася вдвічі. За інформацією прес-служби управління МНС по Свердловській області, пожежі присвоєно підвищений ранг складності. До гасіння звалища залучили гелікоптер Мі-8 МНС РФ.

Причини виникнення пожежі встановлюються, про потерпілих не повідомляється. Чимало жителів Орджонікідзевського району скаржаться на неприємний хімічний запах.

У МНС повідомили, що проводять лабораторне дослідження якості атмосферного повітря. Для вимірювання граничної концентрації шкідливих речовин у повітрі до місця пожежі направлена ​​пересувна лабораторія Росспоживнагляду. Місцевим мешканцям рекомендується тримати вікна зачиненими через сильне задимлення.

Фото: E1.RU Фото: E1.RU

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: