31.07.2020, 21:11

Україну поділили на 4 карантинні зони: нові правила вступлять в силуі 3 серпня

Ольга Романец | Всі новини автора
карантин В Украине

У п'ятницю, 31 липня, Державна комісія з питань ТЕБ ​​та НС розподілила всі області України на карантинні зони в залежності від епідеміологічної ситуації і показників захворюваності на коронавірус. Рішення вступить в силу в понеділок, 3 серпня. 

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Згідно з опублікованою мапою карантинних зон, в "червоний" рівень потрапили Луцьк, Тернопіль та Кіцманський район Чернівецької області. Тут діятимуть найбільш посилені правила карантину. Заборонено роботу громадського транспорту, відвідування навчальних закладів, а також робота розважальних закладів.

В "помаранчевої зони" увійшли десять регіонів: Любешівський та Луцький райони в Волинській області; Пустомитівський, Миколаївський, Перемишлянський райони у Львівській області та Львів; м.Бережани і Бучацький район Тернопільської області; Тісмецкій район в Івано-Франківській області та обласного центру.

В "жовту зону" увійшли 40 регіонів у Волинській, Житомирській, Вінницькій, Тернопільській, Чернівецькій, Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

зоны по распространению коронавируса

Читайте также: В Украине с 1 августа вводят новые правила карантина: что изменится

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>