16.08.2020, 09:35

У 95 містах України біля магазинів "АТБ" встановлені почтомати "Нової пошти"

В 95 городах Украины возле магазинов "АТБ" установлены почтоматы "Новой почты"

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта" в 95 містах встановила 200 почтоматов біля магазинів "АТБ". Тепер клієнти можуть отримувати свої відправлення в будь-який зручний для них час.

Як повідомили в компанії, встановлені почтомати абсолютно нового формату. Це власна розробка "Нової пошти", щоб сервіс був максимально простим та безпечним для клієнтів, передає Час Пік.

"Наша головна мета - бути ближче для клієнтів, тому для встановлення почтоматов ми вибрали магазини мережі АТБ, адже вони буквально на кожному кроці. Тепер, коли ви підете в магазин за продуктами, можете відразу там же забрати свою посилку - це зручно та заощаджує час", - повідомив керівник бізнес-напряму мережі почтоматів" Новобокс "Олександр Лісовець.

Новая почта, АТБ

У встановлених почтоматах відсутні дисплеї, на яких потрібно вводити код. Комірки відкриваються за допомогою мобільного додатку "Нової пошти".

Коли замовлення прибуде в почтомат, клієнт отримає повідомлення, далі йому потрібно підійти з телефоном до почтомату та натиснути кнопку "Відкрити осередок" в мобільному додатку.

Як це працює

1. Клієнт робить замовлення з доставкою в найближчий почтомат.

2. Після доставки замовлення в почтомат одержувачу приходить повідомлення про прибуття з інструкцією про отримання.

3. Клієнт може оплатити послуги доставки через мобільний додаток "Нової пошти" або на сайті компанії в розділі "Трекінг".

4. У почтоматі треба зайти в мобільний додаток, перейти в розділ "Мої відправлення", вибрати потрібну експрес-накладну та натиснути кнопку "Відкрити осередок". Якщо клієнт випадково закрив осередок, але не забрав посилку, в додатку потрібно натиснути кнопку "Відкрити осередок повторно".

5. Забрати посилку та натиснути "Підтвердити отримання".

За інформацією компанії "Нова пошта", при замовленні доставки в почтомат в АТБ діють ті ж правила, що й в звичайні почтомати. А саме:

- в них можна отримати тільки повністю оплачені посилки до 30 кг фактичної ваги, при цьому оголошена вартість не перевищує 6 тис. грн;

- максимальні габарити відправлення - 40х62х28 см.

- якщо з якихось причин одержувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 5-й день він буде переміщений на найближче відділення "Нової пошти", де безкоштовно буде зберігатися 7 днів. Додаткових оплат при цьому немає.

До кінця року "Нова пошта"планує масштабувати проект та встановити почтомати по всій мережі магазинів "АТБ".

Знайти найближчий почтомат і дізнатися більше про послугу можна на ]]>сайті]]> "Нової пошти".

Читайте також: В Україні з 1 вересня відновлять перевірки бізнесу: кого і навіщо перевірятимуть

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: