06.09.2020, 16:27

На Україну насувається похолодання: синоптик повідомила, де температура впаде до +4 градусів

сентябрь

У більшості областей України температура повітря знизиться у вівторок, проте мешканці деяких регіонів продовжать насолоджуватися літньою погодою.

Прогноз на найближчі дні оприлюднила у Фейсбуці синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Вона розповіла, що у понеділок над заходом Європи буде панувати антициклон Juriy, а на схід від України розташується антициклон Harald. Між ними втиснеться атмосферний фронт, який зачепить західні області України.

Від цього атмосферного руху завтра там погода ускладниться дощами та похолоданням до +18 +22 градусів. Проте на Хмельниччині та у Чернівецькій області ще побуде тепло, до +25 +29 градусів.

За словами Діденко, 7-го вересня в західних областях можливий сильний поривчастий вітер.

На решті території України ще переважатиме суха антициклональна погода. Температура повітря становитиме протягом дня +26 +30 градусів.

Синоптик зазначила, що похолодає у більшості областей України 8-го вересня, окрім Півдня та Сходу, де ще очікується комфортна, практично літня, погода, до +29 градусів.

Також Діденко повідомила, що нічна температура повітря найближчим часом у Карпатах може опускатися до +4 +7 градусів.

У Києві понеділок обіцяє бути сухим та навіть спекотним, вдень до +28 +30 градусів. Проте вже в ніч на вівторок столицею пройде атмосферний фронт із дощами, який знизить денну температуру повітря до +20 +22 градусів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: