20.09.2020, 21:41

Український прикордонник оскандалився, образивши бійців ЗСУ: в Держприкордонслужбі відреагували

Марина Началова | Всі новини автора
пограничник

У мережі розгорівся скандал через прикордонника, який порівняв воїнів ЗСУ зі свинями. Держприкордонслужба почала перевірку щодо горе-"блогера".

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан повідомив, що в соцмережі TikTok знайшов відео проти ЗСУ, яке набрало тисячі переглядів, багато лайків і репостів від росіян, передає Час Пік.

"На відео автор порівнює ЗСУ та воїнів зі свинями та віддає їм команди зі "Статуту" українською мовою. За декілька хвилин я знайшов власника цієї сторінки. Це Ігор Шарун з Львівської області, який попередньо на даний час є військовослужбовцем ДПСУ у Волинській області згідно декларації", - пише Штефан.

За його словами, на прохання видалити відео автор відповів грубо, і тільки після того як йому дали зрозуміти, що його особисті дані є у відкритому доступі і будуть оприлюднені, блогер видалив відео, а потім і аккаунт.

У Держприкордонслужбі України оперативно відреагували на скандал і заявили, що військовослужбовець з такими прізвищем і ім'ям дійсно проходить службу в прикордонному відомстві. Призначено службове розслідування.

Читайте ще: Українці мають можливість побачити українсько-американські навчання ССО: де вони будуть проходити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк