15.11.2020, 13:01

В Україні проходить другий тур місцевих виборів: у яких містах відбудеться повторне голосування

В Украине проходит второй тур местных выборов

У ряді великих міст України в неділю, 15 листопада, проходить повторне голосування за кандидатів у мери. Другий тур місцевих виборів стартував вчасно і проходить у штатному режимі.

Про це заявляє Центральна виборча комісія, повідомляє Час Пік.

"932 виборчі дільниці з виборів міського голови в 7 регіонах відкрилися вчасно, о 8:00. Подій не зафіксовано", - йдеться в повідомленні ЦВК.

Другий тур 15 листопада проходить в Одесі, Сумах, Луцьку, Херсоні, Краматорську, Україні та в Кам'янець-Подільському.

"Нагадуємо, місцеві вибори організовують і проводять відповідні територіальні виборчі комісії. Результати голосування з виборів депутатів місцевих рад та міського голови мають бути встановлені територіальними виборчими комісіями не пізніше ніж на п'ятий день з дня повторного голосування, тобто до 20 листопада 2020 року включно", - додали в ЦВК.

За даними Центральної виборчої комісії, в 19 містах переможець виборів міського голови не був встановлений в один тур. Це великі населені пункти та 13 обласних центрів. Повторне голосування в цих містах пройде в різні дати через різні терміни закінчення обробки протоколів ТВК.

На 22 листопада повторне голосування призначено у Дніпрі, Львові, Нікополі, Слов'янську, Ужгороді, Бердянську, Дрогобичі, Миколаєві, Полтаві, Рівному та Черкасах.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: