15.11.2020, 17:14

Погода в Україні стає зимовою: на які області насуваються 10-градусні морози

Марина Началова | Всі новини автора
морозы

У другій половині листопада українцям доведеться померзнути. Найхолодніше в найближчі дні буде в східних регіонах країни.

Прогноз погоди опублікував Укргідрометцентр, передає Час Пік.

Сьогодні, 15 листопада, перший сніг вже випав в Сумській і Харківській областях. У понеділок опади у вигляді снігу прогнозуються на Луганщині, Донеччині, Харківщині. У центральних областях очікується дощ зі снігом. Температура на сході буде триматися на рівні -3 -5 градусів, на півночі України -1 -3, південні і західні області зможуть "похвалитися" 7-9 градусами тепла.

17 листопада на заході країни очікуються дощі, у східних областях - знову сніг. На півночі і сході вдень прогнозується невеликий мороз, вночі на Сумщині температура може опуститися до -6 -8 градусів.

18 листопада по всій території країни хмарно, але без опадів. Продовжиться похолодання на сході - вночі очікується -6 -9 градусів. На заході України вдень стовпчики термометрів піднімуться до +8 +10.

19 листопада буде показуватися сонце. У східних областях температура буде триматися переважно нижче нуля, вночі на Луганщині можливо до -8 -10. На решті території України - вдень невеликий "плюс", найтепліше буде на Закарпатті - до +8 +10 градусів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: