25.12.2020, 08:38

"Кінотеатр в дорозі": В потягах Інтерсіті можна буде дивитися ліцензійні фільми

"Кинотеатр в дороге"

У поїздах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+" відкриють доступ до перегляду ліцензійних фільмів на платформі одного з онлайн-кінотеатрів. До кінця року послуга буде безкоштовною.

Тестування сервісу "кінотеатр в дорозі" почалося 15 грудня в "Лижному експресі" №745/746 "Київ - Славське". А вже з цього тижня сервіс стане доступним і на інших маршрутах "Інтерсіті+" в тестовому режимі, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу УЗ.

"Укрзалізниця" відкриває доступ до бази ліцензійних фільмів та мультфільмів на платформі сервісу SWEET.TV.

"Доступ до мультимедійного контенту - це саме те, чого дійсно довго чекали наші пасажири. Для нас таке партнерство - можливість розширити перелік бортових сервісів, щоб зробити кожну подорож Укрзалізницею ще комфортнішою", - зазначив директор філії "Українська залізнична швидкісна компанія "АТ "Укрзалізниця" Андрій Уманець.

Щоб отримати доступ до послуги, пасажир поїзда може придбати у WOG-cafe спеціальний код – він дозволяє підключитися до мережі партнера УЗ з фільмотекою близько 280 ліцензійних фільмів українською мовою. Дивитися можна безпосередньо з власного гаджета, підключення до мобільного інтернету для цього не потрібно.

"Фільми та мультфільми, розміщені на платформі нашого сервісу, відтепер будуть доступні у потягах Інтерсіті та Інтерсіті+. Контент можна переглядати впродовж усього маршруту. Для цього SWEET.TV встановлює власне обладнання в потягах, і це надає можливість через інтернет отримати доступ до контенту на платформі сервісу", - зазначив директор Національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV Олександр Резунов.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк