01.01.2021, 12:32

Привітання президента України Володимира Зеленського з Новим 2021 роком: відео

Поздравление президента Украины Владимира Зеленского с Новым 2021 годом

Президент України Володимир Зеленський привітав жителів країни з Новим роком. У новорічному вітанні особливу увагу він приділив українцям, які проживають на тимчасово окупованій території Криму та Донбасу.

Для Володимира Зеленського це друге святкове звернення в якості глави держави. Воно триває майже 15 хвилин. Відео знято у Маріїнському палаці в Києві, повідомляє Час Пік.

Спочатку президент проходить повз почесну варту, заходить в зал і починає звернення. Про успіхи, перемоги та поразки, які були в Україні у 2020 році він розповів, звертаючись до дітей, які знялися в новорічному відеоролику разом з президентом.

Президент пообіцяв, що 2021 рік буде найкращим для України.

"Ви запитаєте, чи був важким 2020-й? Трохи так. Але ми не маємо іншого варіанту, ніж стати сильною країною. Я щиро вітаю всіх українців з Новим роком! Нехай всі будуть здорові, нехай всі будуть щасливі!",- сказав Зеленський.

В кінці привітання Володимир Зеленський перейшов на російську мову і звернувся до жителів Донбасу та Криму. Він уточнив, що хоче говорити про мир не в Києві, а у Донецьку, а "Крим - це Україна" написати не в Інтернеті, а "на українському піску українського пляжу української Ялти".

"Я знаю, що Донецьк, Луганськ та Крим зараз, у всіх сенсах цього слова, живуть в іншому часі. І вже майже годину, як по телевізору вам сказали, що Новий рік настав. Але я знаю, що вже майже годину, як ви чекаєте нас, щоб зустріти Новий рік разом. Як одна сім'я. Як один народ. Як одна країна. Донбас та Крим! Переведіть годинник назад. Будьте з нами!", - сказав Зеленський на російській мові.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк