15.04.2021, 12:57

Зеленський збирає РНБО: стало відомо, які питання розглянуть під час засідання

СНБО

15 квітня 2021 року, під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони. Одне з ключових питань порядку денного РНБО буде розглянуто в таємному режимі і стосуватиметься обговорення ситуації на Донбасі.

На порядку денному - детальне обговорення ситуації безпеки на сході країни, а також ситуації в національній економіці з урахуванням розпочатого державою процесу злому багаторічних корупційних схем. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента, передає Час Пік.

"Одне з ключових питань порядку денного РНБО зі зрозумілих причин буде розглянуте в таємному режимі і стосуватиметься обговорення ситуації на Донбасі. Держава цілком розуміє всі наявні ризики, прораховує будь-які варіанти розвитку подій, має відповідну інформацію за всіма актуальними напрямками, постійно корелює свої позиції з партнерами", - повідомили в ОП.

Крім того, члени РНБО розглянуть другий розширений пакет персональних санкцій щодо організаторів та виконавців контрабандних схем. Крім спеціалізованих антиконтрабандних рішень, на засіданні будуть обговорені більш широкі питання, що стосуються економічної безпеки держави.

Також серед важливих питань - кібербезпека.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: