27.04.2021, 22:45

Названо найкращі вживані автомобілі, які доступні в Україні

Ольга Романец | Всі новини автора
авто

Британський журнал What Car визначив кращі вживані автомобілі на думку читачів і експертів. Практично всі з них продаються в Україні.

Автомобілі оцінювалися в різних категоріях, передає Час Пік з посиланням на AUTO-Consulting.

У категорії "Вживаний недорогий автомобіль року" переможцем став Hyundai i10 2014-2019 рр випуску. Він визнаний досить безпечним, практичним і зручним в управлінні.

Кращим "Вживаним малолітражним автомобілем року" стала Skoda Fabia 2015 р.в. Вона не тільки простора, але і зручна в управлінні, а також легко маневрує по місту.

Кращим "Вживаним сімейним автомобілем року" стала Skoda Octavia 2013-2019 рр. Перевагою даного авто експерти називають великий багажний відсік. Крім того, відзначається точне рульове управління і м'яка підвіска.

Кращим "Вживаним великим позашляховиком року" став Volvo XC60 з 2017 р.в. по теперішній час. У нас в країні, на відміну від Великобританії, це напевно був би Skoda Kodiaq з 2017 р.в. по теперішній час.

Звання кращого "Вживаного розкішного позашляховика року" завоювала Audi Q7 з 2015 р.в. по теперішній час. У минулому році цей позашляховик став кращим у своїй ціновій категорії.

У категорії кращий "Вживаний сімейний позашляховик року" виграв Ateca. Дане авто надзвичайно маневрене, з мінімальним нахилом кузова і точним рульовим управлінням.

Абсолютним переможцем, який завоював звання "Кращий вживаний автомобіль 2021 року" став SEAT Ateca, з 2016 р.в. по теперішній час.

Читайте також: Авто з ГБО кінець?: Автогаз може повністю зникнути з українського ринку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк