27.05.2021, 09:46

"Здивувала!": Екс-нардеп Надія Савченко зізналася, чим заробляє на життя

Надежда Савченко

Колишня військовослужбовець ЗСУ та народний депутат минулого скликання ВРУ Надія Савченко розповіла, чим заробляє на життя.

Надія Савченко в ефірі програми "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24" розповіла, чим заробляє собі на життя, повідомляє Час Пік.

Савченко принесла в студію програми "Хард з Влащенко" іграшкову машинку і розповіла, що останнім часом вона почала займатися виготовленням м'яких іграшок. Вона зізналася, що їй подобається займатися шиттям, оскільки це допомагає їй відволікатися від того, що відбувається у світі.

"За які гроші живе Савченко? Це моя перша робота - "Мазераті". Я пошила серію таких машинок. Моя подруга, яка зараз знаходиться у Португалії, знайшла такий бізнес. Моя подруга їх продає. У мене є освіта швачки", - розповіла Савченко.

За словами екс-нардепа, м'які іграшки у вигляді автомобілів потім продаються по 8-20 тисяч гривень залежно від моделі машинки.

"А по чому вони там реалізуються, думаю, що це аукціон або на замовлення. Коли тобі потрібні гроші ти знаходиш як їх заробити. Хтось вміє шити, хтось - вишивати, хтось - закони писати комусь", - сказала Савченко.

Протягом програми телеведуча Наташа Влащенко обговорила з гостями ряд актуальних для України тем. Говорили про новий уряд, про війну на Донбасі, про чинного президента тощо. 

]]>Відео]]> можна подивитися на каналі "Україна 24" в YouTube.

Надежда Савченко Надежда Савченко

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк