22.10.2021, 16:46

Синоптик назвала регіони, які заллє дощами вже завтра

дождь

З наступного четверга, 28 жовтня, в Україні запанує тепла, суха та сонячна погода, проте найближчими днями буде не так райдужно. 

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Час Пік. 

Так, 23 жовтня похолодає на Заході та Півночі, вдень +7-12 градусів. На решті території ще затримається тепла погода - +12-18 градусів. У суботу можливі дощі від Харківщини, Сумщини через центральну частину до Одеської області. Опади також можуть зачепити Волинь, Рівненську область, північні райони Київщини та Чернігівщини. Пізно ввечері доберуться до Луганської та Донецької областей. 

У неділю, 24 жовтня, дощі ймовірні на північному сході. Однак температура повітря стане значно нижче-максимально вдень +5-10 градусів, на Півдні - до +12 градусів. 

У столиці на вихідних очікується поривчастий вітер. На більшій частині території Києва опади малоймовірні. Температура повітря почне поступово знижуватися - завтра до +12, в неділю до +6-8 градусів.

У понеділок та вівторок погода залишиться холодною, з нічними "мінусами". А з середини наступного тижня прийде потепління місцями до +18 градусів. Синоптик зазначає, що наступні вихідні - 30-31 жовтня - порадують розкішною погодою. 

Читайте також: Не приготують та не приберуть: названі найгірші господині за знаком Зодіаку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк