19.11.2021, 07:45

Шон Пенн відвідав зону ООС на Донбасі та поспілкувався з українськими військовослужбовцями

Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе

Відомий голлівудський актор та режисер, володар двох "Оскарів" Шон Пенн під час першого візиту до України відвідав район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі та поспілкувався з українськими військовими.

Шон Пенн у співпраці з українською продюсерською групою планує зняти документальний фільм про Україну та широкому загалу про події, які зараз відбуваються в Україні, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Побачити на власні очі наслідки російської агресії Шон Пенн зміг відвідавши один з населених пунктів Приазов'я, який чи не найбільше відчув на собі всю силу "братської" любові прихильників кремлівської експансії", - повідомили в штабі ООС.

Шон Пенн поспілкувався з військовими ЗСУ. Зазначається, що для нього стало несподіваним, що серед українських військовослужбовців багато жінок, які виконують бойові завдання та керують бойовими підрозділами безпосередньо на лінії зіткнення.

Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе Шон Пенн посетил зону ООС на Донбассе

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк