22.11.2021, 13:32

В Україну йде похолодання: синоптики розповіли, де очікуються дощі, сніг та ожеледиця

прогноз погоды

В Україні до середини поточного тижня похолодає. Очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Синоптики розповіли, яку погоду очікувати українцям найближчими днями.

За прогнозом синоптиків, у другій половині тижня, ближче до вихідних, в Україні знову потеплішає, а наступного тижня знову очікується похолодання, повідомляє Час Пік.

В Україні 23 листопада окрім сходу, місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Температура вночі 1-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, в південній частині країни вночі 1-6° тепла, вдень плюс 4-9°.

24-25 листопада без опадів. Вночі та вранці в південній частині місцями туман. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла на Лівобережжі та в Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°.

У Києві вночі до -2°, вдень стовпчики термометрів коливатимуться від 1-3° тепла. Можливі дощ та мокрий сніг, але опади будуть невеликими.

"Опади передбачаються у вівторок у західних, північних областях, у південній частині, а також на Луганщині та Донеччині.

У центральних областях та на Харківщині суттєві опади малоймовірні.

На Заході України після дощу та мокрого снігу, які більш можливі найближчої ночі, протягом дня 23-го листопада опади припиняться, але буде сильним північно-західний вітер", - написала на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк