19.01.2022, 08:29

Стартувало голосування за вибір найкращого міста України в 2022 році

рейтинг

Стартувало голосування за вибір найпривабливішого та впізнаваного міста України в 2022 році у Всеукраїнському конкурсі "Місто України - Національний вибір", в якому може взяти участь кожен бажаючий.

Кожен бажаючий може залишити свій голос, щоб підтримати рідне місто та підняти його в рейтингу. Опитування можна пройти ]]>онлайн]]>, щоб проголосувати попередня реєстрація не потрібна. Про це ]]>повідомляється ]]>на сайті MistoUa, передає Час Пік.

"Місто України" - національний всеукраїнський проект, спрямований на вибір найбільш значущого, впізнаваного та символічного українського міста. На сайті проекту представлено безліч цікавих відомостей про історію та культуру міст, зібрані унікальні фотографії та описи найвідоміших пам'яток української архітектури.

Шляхом народного голосування на сайті проекту буде вибране місто, що володіє неповторною історичною та культурною спадщиною, та гідне стати національним символом.

Проголосувати за будь-яке з міст, представлених на сайті проекту, можна щодня, в будь-який зручний час. Зробити свій вибір можна за допомогою кнопки "голосувати", розташованої навпроти обраного міста в загальному ]]>рейтингу]]>, або на персональній сторінці міста. 

Проголосувати з однієї IP-адреси можна не більше одного разу на добу. Підсумки голосування будуть підведені 30 грудня 2022 року на 13:00 за київським часом.

На сьогоднішній день перша п'ятірка кращих міст на думку українців виглядає наступним чином: 

  • 1 місце - Луцьк,
  • 2 місце - Павлоград,
  • 3 місце - Харків,
  • 4 місце - Запоріжжя,
  • 5 місце - Кам'янець-Подільський.

рейтинг

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк