25.03.2022, 12:44

"Грошей немає, але ви тримайтеся": У російських військових почалися проблеми з фінансуванням

война в Украине

Російським військовим за участь у "спецоперації" в Україні пообіцяли непогану винагороду. Але як з'ясувалося, оплата цих витрат у бюджеті росії не передбачена.

Після обіцяних виплат військовим окупаційної армії у російських в/ч з’явилися проблеми з фінансуванням. Зважаючи на незадовільний стан фінансової системи рф через введені санкції, додаткових коштів в бюджеті знайти неможливо. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає Час Пік.

"Зокрема, в тимчасово окупованому Криму після виплати "відряджувальних" тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє.

Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських "ПВК". Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь в бойових діях, компенсацій за поранення та обіцяних "соціальних гарантій", - повідомили у ГУР Міноборони України.

Нагадаємо, російська армія в Україні зазнає колосальних втрат. Наприклад, на аеродромі у Чорнобаївці ЗСУ вдесяте накрило вогнем російських окупантів. А в тимчасово окупованому Бердянську знищено російський військовий корабель, який перевозив морських піхотинців та військову техніку.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: