19.04.2022, 14:41

"Все мимо": Російський націоналіст підбив підсумки "спецоперації" РФ в Україні

"спецоперация" РФ на Украине

Провести роззброєння України не вдалось, а політична влада тільки зміцниться. Так російський політик, який дотримується націоналістичних поглядів, Дмитро Демушкін підбив підсумки "спецоперації" РФ в Україні.

Про це російський політик повідомив у соціальній мережі, передає Час Пік.

Майже два місяці тому Путін називав супротивником "зграю наркоманів і неонацистів, яка засіла в Києві й взяла в заручники весь український народ" і стверджував, що "основні сутички в ході спецоперації відбуваються не з регулярними українськими військами, а з націоналістичними формуваннями". Однак, якби це було справді так, то спецоперація закінчилася б ще в лютому.

Демушкін пояснив, що відбувається насправді? Все більшій кількості людей стає незрозумілою мета спецоперації РФ в Україні.

  • Провести роззброєння України не вдалося. Зброї буде більше, ніж до початку спецоперації
  • "Фашистів" в Україні після спецоперації стане якщо не в тисячу, то в сотні разів більше
  • Втратили флагман флоту "Москва"

"Ніяке НАТО, ніякі США, ніякий Захід із нами не воюють. Звичайно, цим тролям хочеться думати, що вони воюють з усім світом. Але ні, хлопці. НАТО ніяке проти вас не воює. Там можна сказати, що проти вас воюють радники, якісь інструктори, можливо, якась розвідінформація, але на цьому все й закінчується – постачанням зброї, що й не приховується. При цьому, якщо слухати українську сторону, то є вкрай недостатніми", - додав політик.

Читайте також: Російські призовники та контрактники відмовляються брати участь у бойових діях в Україні - ГУР

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк