23.05.2022, 14:30

Vodafone Україна розширив географію послуги "Доступний роумінг"

Віктор Білий | Всі новини автора

Мобільний оператор Vodafone Україна розширив географію послуги "Доступний роумінг" та додав ще п'ять країн: США, Канаду, Ізраїль, Швейцарію та Азербайджан.

Про це повідомили у пресслужбі мобільного оператора, передає Час Пік.

З 23 травня 2022 року клієнти Vodafone, які змушені були виїхати до цих країн, можуть користуватися безкоштовним пакетом послуг у роумінгу, оплачуючи лише звичайну українську абонплату.

Vodafone автоматично підключає послугу "Доступний роумінг" для абонентів передплати за умови підключеного пакета послуг за тарифом, а для контрактних абонентів – за умови сплаченого рахунку.

Щоб самостійно під'єднати послугу, потрібно сплатити за звичайну абонплату за свій український тариф або переконатися, що вона оплачена, та набрати на телефоні *600*6#.

На сьогодні послуга діє у 32 країнах: Австрії, Азербайджані, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Греції, Данії, Естонії, Ізраїлі, Ірландії, Іспанії, Італії, Канаді, Латвії, Литві, Молдові, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччини, США, Туреччини, Угорщини, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Швейцарії та Швеції.

Читайте також: Зеленський підписав закон про санкції: чиї активи та як можна буде конфіскувати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: