28.05.2022, 10:02

"Укрпошта" встановила рекорд за кількістю проданих марок "Русскій воєнний корабль… ВСЬО!"

марка "Русский военный корабль… Все!"

"Укрпошта" встановила рекорд щодо кількості проданих марок. В Україні за 5 днів було продано понад 3 мільйони марок "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!".

"Укрпошта" за 5 днів зуміла продати понад 3 мільйони марок "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!". Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передає Час Пік.

Завершився перший етап продажу марки "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!" Продаж оригінальної марки встановив абсолютний рекорд на українському ринку.

 "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!"

"Ми продали більше 3 мільйонів марок, що є безумовним рекордом. З них, більше 1 мільйона продано онлайн, а це більше 250 000 замовлень. Український e-commerce ще не бачив такі цифри за декілька днів...

Ми беремо паузу до 1 червня, коли оголосимо де, коли і як буде продаватись друга частина тиражу (а всього буде продано 5 мільйонів марок) марки "Корабель ВСЬО"

Наостанок хочу подякувати і мільйонам наших клієнтів в Україні та всьому світу і звісно нашій команді!!! Попри всі помилки, вона робить нереальні речі в умовах війни, показуючи крутий результат! Я пишаюсь нашою командою і впевнений, що це лише перші кроки на шляху до нових досягнень!",
- написав Смілянський у Telegram.

Нагадаємо, "Укрпошта" оголошує конкурс на розробку ескізу марки "Доброго вечора, ми з України!"

Збір конкурсних робіт триватиме з 27 травня до 3 червня включно. Надіслати роботу конкурс можна перейшовши та зареєструвавшись ]]>за посиланням]]>. Найкращі роботи будуть представлені на сторінках "Укрпошти" у Facebook, Instagram та Telegram для проведення народного голосування. Конкурсну роботу, яка набере найбільшу кількість голосів, буде відтворено "Укрпоштою" на поштових марках "Доброго вечора, ми з України!"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк