20.09.2022, 07:42

ЗСУ завдали точного удару по об'єкту у Сватовому, 70% ворогів знищено - Генштаб

Віктор Білий | Всі новини автора

У районі населеного пункту Сватове Луганської області підрозділи Сил оборони завдали поразки району зосередження живої сили ворога. Відомо, що 70% особового складу, що знаходився на вказаному об'єкті, загинули.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні, передає Час Пік.

Крім того, в районі Новоайдара Луганської області підтверджено успішну вогневу поразку району зосередження озброєння та військової техніки противника 18 вересня поточного року. Тоді було ліквідовано та виведено з ладу близько 50 одиниць військової техніки та знищено боєприпаси.

За добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Веселе, Курдюмівка та Новомихайлівка.

Авіація Сил оборони вразила 24 райони зосередження живої сили та військової техніки противника, 4 позиції зенітних ракетних комплексів та один склад боєприпасів.

Підрозділи протиповітряної оборони, за різними напрямками, знищили літак Су-25, керовану авіаційну ракету та три БПЛА противника.

Ракетні війська та артилерія за минулу добу задали вогневу поразку по 16 об'єктах супротивника. Зокрема, по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 7 районах зосередження артилерії, а також 3 склади боєприпасів. Загальні втрати ворога уточнюються.

Читайте також: "Бавовна" в Алчевську: у мережі повідомляють про вибухи з детонацією

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк