12.10.2022, 12:59

"Очевидні проблеми із психікою": Росіян відправляють в Україну на "священну" війну з "сатаністами"

Павел Губарев

Один з екс-главарів так званої "ДНР", колишній "народний губернатор" Павло Губарєв заявив, що російські "визволителі" готові вбити мільйони громадян України, до знищення останнього українця.

Губарєв назвав українців "сатаністами", повідомляє Час Пік.

Колишній "народний губернатор ДНР" Павло Губарєв, який нині воює проти України як навідник зенітної зброї, виступив із черговою маревною заявою на адресу українців.

"Це російські люди, в яких вселився біс...

Вб'ємо мільйон, п'ять мільйонів. Хоч усіх винищимо, поки ви не зрозумієте, що ви біснуваті й вам треба лікуватися", – сказав Губарєв в інтерв'ю одному з російських воєнкорів.

"Народний губернатор ДНР" Павло Губарєв остаточно поїхав головою. Раніше я думав, що він просто злісний дурень, але тут уже очевидні проблеми з психікою.

У будь-якій країні світу подібний виступ може бути розцінений лише як марення небезпечного божевільного чи релігійного фанатика (що часто одне й те саме). Навіть психічно здоровим росіянам очевидно, що це мова ненормальної людини, якій потрібне лікування.

Проте російський уряд таких людей озброює і дає їм карт-бланш на вбивство", - прокоментував "виступ" Губарєва український журналіст Денис Казанський.

Варто зазначити, що це не поодинокий випадок божевілля серед російських "визволителів". Якщо раніше солдатів та мобілізованих відправляли воювати з українськими "нацистами" та "фашистами", то тепер росіян готують до "священної війни з сатаністами".

Ну, і кому треба лікуватися?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк