14.10.2022, 21:57

Що буде з осінніми канікулами у школах України: роз'яснення МОН

каникулы

У зв'язку з масованими ракетними ударами РФ по українських містах було прийнято рішення перевести всіх школярів та студентів на дистанційне навчання.

Якою буде ситуація з осінніми канікулами, розповів перший заступник голови МОН України Андрій Вітренко під час брифінгу "Media Center Ukraine - Ukrinform" 14 жовтня, передає Час Пік.

За словами Вітренко, терміни повернення учнів та студентів до очного навчання визначає влада на місцях з огляду на безпекову ситуацію. Деякі навчальні заклади вже з понеділка, 17 жовтня, матимуть змогу відновити навчання у форматі офлайн.

"З наступного тижня форму навчання - онлайн, офлайн або змішана - визначатиме місцева влада та директори шкіл", - сказав Вітренко і уточнив, що остаточне рішення - за обласними військовими адміністраціями.

Щодо початку канікул цієї осені, то такі рішення також прийматимуться індивідуально для кожної області, населеного пункту та регіону. Вітренко зазначив, що МОН не проти, щоб на місцях за рішеннями директорів канікули розпочалися раніше запланованих термінів.

Читайте також: 2000 гривень для переселенців: в Україні продовжили термін подання повторних заяв

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк