24.10.2022, 13:59

В Україні оновили перелік громад у районах бойових дій, в окупації та оточенні

В Украине обновили перечень общин в районах боевых действий, в оккупации и окружении

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій затвердило оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати.

Мінреінтеграції затвердило актуальний перелік громад у районах бойових дій, на ТОТ і тих, що в оточенні. Про це ]]>повідомляється ]]>на сайті відомства, передає Час Пік.

До ]]>оновленого переліку ]]>територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), входить 9 областей.

Це територіальні громади Донецької (66), Харківської (56), Дніпропетровської (10), Луганської (37), Запорізької (59), Херсонської (48), Миколаївської (26), Сумської (20), Чернігівської (4) областей.

Загалом у переліку наразі 326 громад.

"Усі внутрішньо переміщені особи з цих громад отримають грошову допомогу від держави. Інформуємо, що зазначений перелік формується за погодженням Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних і Київської міської військових адміністрацій.

Якщо ви зареєстровані в якійсь із зазначених областей, але ваша громада відсутня в цьому переліку, радимо звернутися до своєї військової адміністрації (особисто або через гарячу лінію) й уточнити інформацію", - йдеться у повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк