24.10.2022, 14:30

Зеленський провів засідання Ставки: про що говорили

Владимир Зеленский

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорили ситуацію на фронті та відновлення енергооб'єктів, пошкоджених російськими ракетами та дронами-камікадзе.

Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це він ]]>повідомив ]]>у Telegram, передає Час Пік.

За його словами, на засіданні заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків про актуальну ситуацію на передовій та розглянули ймовірні дії противника на найближчий період.

Також було приділено увагу формуванню захисту енергетичної системи від атак окупантів – зупинилися на процесі відновлення об'єктів критичної інфраструктури, які постраждали від ракетних ударів та дронів-камікадзе.

Було розглянуто альтернативні способи тимчасового забезпечення населення та підприємства електроенергій, поки йдуть відновлювальні роботи.

"Максимізуємо наші зусилля задля безпеки обʼєктів енергетичної інфраструктури. І памʼятаємо, що кожен із вимкнутих непотрібних електроприладів – це внесок у швидше відновлення стабільного й постійного електропостачання на всій території України", – написав Зеленський.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк