06.11.2022, 22:11

"Укренерго" анонсувало нові відключення електроенергії на 7 листопада

Віктор Білий | Всі новини автора

Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" прогнозує дефіцит в енергосистемі та надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання на завтра 7 листопада для споживачів у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях.

Про це повідомляє пресслужба "Укренерго" у Facebook, передає Час Пік.

З 6.00 до кінця доби буде введено в дію графіки планових обмежень у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. Крім того, обленерго можуть проводити екстрені обмеження споживання, застосовуючи графіки аварійних відключень. необхідні, щоб уникнути дефіциту і не допустити навантаження високовольтної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

У цих регіонах мережа зазнала найбільших пошкоджень. Для стабільної та збалансованої роботи енергосистеми необхідно скоротити споживання на 30%.

Нагадаємо, що об'єднана енергосистема України зазнала масованих ракетних атак 10-го, 11-го, 17-го, 22 жовтня та 2 листопада. Для того, щоб якнайшвидше відновити енергоживлення, поки проводяться оперативні ремонтні роботи, залучаються резервні схеми живлення.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: