27.11.2022, 22:51

"Поки у них є ракети – вони не заспокояться": Зеленський попередив про імовірність нових російських атак на цьому тижні

Марина Началова | Всі новини автора

Україна готується до того, що новий тиждень може бути таким же складним, як і той, що минає, через нові ракетні атаки з боку РФ.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Час Пік.

"Ми розуміємо, що терористи готують нові удари і поки у них є ракети – вони не заспокояться. Але наша здатність допомагати один одному і дбати про тих, кому найскладніше, – про літніх людей, про сім’ї з дітьми, про тих, у кого війна забрала дім і рідних... – наша взаємодопомога є одним з елементів захисту від терору і нашою силою", - сказав Зеленський.

Він заявив, що тиждень, що починається, може бути таким самим складним, як і цей, що минає.

"Наші Сили оборони готуються. Уся держава готується. Усі сценарії опрацьовуємо, у тому числі з партнерами", - зазначив президент.

Зеленський закликав українців не залишати без допомоги тих, можна допомогти, та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

"Усі разом і допомагаючи один одному – ми пройдемо і цей виклик війни: цю зиму, це намагання Росії використати холод проти людей. Робимо і будемо робити усе можливе, щоб зміцнити нашу оборону. Робимо і будемо робити усе, щоб притягти Росію до відповідальності за цю терористичну війну", - заявив голова держави.

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що роботу української енергосистеми стабілізовано.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: