16.12.2022, 08:06

"Якщо Володя чекає, ми не відмовлятимемо": Данилов про ракетний удар по Москві

Секретар РНБО Олексій Данилов прокоментував власну публікацію в Twitter, пожартувавши на тему ударів, що готуються по Москві.

Про це він розповів в ефірі національного телемарафону, передає Час Пік.

Телеведуча озвучила відповідь Олексія Данилова на жарт російського депутата, де він написав, що Україна отримає далекобійні ракети, нагадавши, що власних бажань варто боятися. На почуте офіційний представник Служби національної безпеки України відреагував несподіваною заявою.

"Якщо хлоп каже, що Володя чекає на ракети до Москви з Києва. Це ж вони сказали. Це не ми сказали. То, повірте, будуть. Почекаємо ще трохи й все їм буде, якщо Володя в Москві чекає з Києва ракети, ми не будемо їх від цього відмовляти", - сказав з гумором Данилов.

Він додав, що працює ракетна програма, яка була затверджена та фінансується.

"Працюють наші люди, які бездоганно виконують свою роботу. Я хочу довести, що наше ракетне озброєння, наші люди, які його виробляють, вони просто ідеальні. Хочу нагадати, що саме нашими "Нептунами" було відправлено туди, куди його й відправили. Дві ракети "Нептун" відправили "Москву" вже надовго. Почекаємо, коли інші наші ракети відправлять іншу Москву так само надовго", - натякнув на плани ЗСУ щодо столиці країни-агресора український політичний діяч.

Читайте також: ЄС погодив дев'ятий пакет санкцій проти Росії: у списках близько 200 фізичних осіб і компаній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк