22.02.2023, 22:46

"Загинули через "снарядний голод": Пригожин показав гору тіл "вагнерівців", які загинули за один день

Віктор Білий | Всі новини автора
пригожин

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин продемонстрував на фотографії втрати російських найманців, які нібито загинули 21 лютого через те, що керівництво регулярних військ не дає снаряди.

Відповідне фото він опублікував у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

На кадрах гори трупів найманців його ПВК. Репост цієї фотографії він зробив з каналу російського військкора Владлена Татарського. Водночас Пригожин відповів йому на питання щодо проблем із забезпеченням зеків із приватної військової компанії "Вагнера" снарядами.

"Боєприпаси нам як не давали, так і не дають. Зараз 10 годин ранку 22 лютого. Жодних кроків з видачі боєприпасів не зроблено. У чому проблема? Пояснюю. Я нижче викладаю фотографію. Це одне з місць збору загиблих. Це хлопці, які загинули" вчора через снарядний голод так званого. Їх мало бути в 5 разів менше", - підписав фото власник ПВК.

Увага! На кадрах є сцени насильства.

Журналіст і блогер Денис Казанський у Telegram-каналі зазначив, що "через публічний конфлікт Пригожина з Шойгу в Росії почала обговорюватися тема нестачі боєприпасів".

"Пишуть, що їх справді не вистачає, не тільки "вагнерівцям", а взагалі всім. Бо трапилася звичайна для Росії історія. На складах боєприпаси по паперах є. Але коли їх надсилають на фронт, то виявляється, що стріляти цим уже неможливо", – написав журналіст.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк