09.04.2023, 10:08

Митрополит Епіфаній проводить літургію у храмі Києво-Печерської лаври в Вербну неділю: онлайн-трансляція

Митрополит Епифаний проводит литургию в храме Киево-Печерской лавры

Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній відправляє божественну літургію з нагоди свята Входу Господнього до Єрусалиму в Трапезному храмі святих Антонія та Феодосія Печерських на території Верхньої лаври у Вербну неділю.

З нагоди свята Входу Господнього до Єрусалиму 9 квітня предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній відправляє Божественну літургію у Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври. Богослужіння розпочалося о 9 годині ранку, повідомляє Час Пік.

Слідкувати за богослужінням можна в режимі онлайн. Трансляцію здійснює прес-служба Православної церкви України.

"Як нинішній спогад про Вхід Господній до Єрусалиму, так і всі випробування, принесені в наш дім війною, спонукають нас самих пізнавати істину, йти за істиною, бути свідками істини, бути гарячими, а не теплими чи тим більше духовно холодними. Бо інакше темрява огортатиме і нас, неправда буде ловити у свою сіть, зло буде отруювати душу. Але знаючи про всі ці підступи, будемо мужньо боротися зі спокусами – і як Христос переміг зло і смерть, так і ми з Його допомогою будемо переможцями", ]]>зазначив ]]>Єпифаній на своїй сторінці у Facebook.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: